How does one become "Classic with a twist", which is the Paul Smith slogan. Och vilka nya kommunikationssätt är Paul Smiths marknadschef nyfiken på? Jonathan Towle har arbetat för Paul Smith ända sedan han tog sin examen i marknadsföring för över 20 år sedan. Han har precis visat runt i Paul Smiths diskreta byggnad på Kean street i Covent Gardenområdet i London. Inte långt härifrån inredde Paul Smith sin första Londonbutik på Floral street, 1979. Butiken finns fortfarande kvar.
  På kvällarna efter att butiken stängt virade Paul Smith ner en bred rullgardin som han projicerade filmer från kollektionen på så att förbipasserande kunde få en aning om känslan för märket. Nota bene att det här var under en tid då Covent Garden fortfarande var belamrat med mestadels frukthandlare och grossister.

Jonathan Towle har varit Paul Smiths högra hand under en lång tid. Han håller precis på att bygga upp en digital byrå och om du som lyssnar vill se lite av vad de nyligen gjort för reklamfilmer kan du söka på Paul Smith Autumn/Winter 13.
Jonathan Towle har egentligen inte tid. Under tiden jag får intervjun sitter hans andra möte och väntar, och eftersom han precis berättat om alla de stora globala varumärken som varje vecka hör av sig om samarbeten och får nej så vill jag nästan inte veta vem eller vilka det är som nu tvingas vänta under tiden får en kort intervju med Paul Smiths marknadschef Jonathan Towle.

Share | Download

Play this podcast on Podbean App