Mattias Blomqvist, VD Bonnier Lottery, Jenny Hermansson, Managing director nordics på Spotify, Simon Gooch, digital media director på Bauer, Jessica Torstensson på mediebyrån PHD och Måns Ulvestam, VD och medgrundare till Acast, hörs alla i veckans avsnitt av KommPodd. I tisdags hade IAB ett frukostseminarium i Sthlm om framtidens digitala ljud. En task force sattes samman i november och nu har handboken släppts som ska ligga till grund för en ny annonsstandard rörande allt ljud i Sverige. I senaste avsnittet av KommPodd hör vi dem som paneldeltagare diskutera de senaste snackisarna inom digitalt ljud.

- Skillnaden mellan podd och liveradio är att live pågår hela tiden, men det är inte scripted på samma sätt. En poddare ägnar hela veckan åt att producera sitt material så även amatörpoddare är högkvalitativa i sitt innehåll så där är det lite skillnad jämfört med radio. 

- Vi har ett ansvar i branschen att tala om ljud. Jag har hört digitalt, linjärt, det är audio, audio om demand. Jag har hört 17 olika termer. Så att vi samlas och börjar prata om samma sak är bra eftersom det är vår sak att göra ljudmediet lite coolare och se det för vad det är, sa Jenny Hermansson, Spotify.

Share | Download

Play this podcast on Podbean App