Splay:s VD "Måste bli en win, win, win"

Publiken hade många frågor då Vigor Sörman, VD för Splay intervjuades av Kommunikationspoddens Max Landergård under MEG:s andra dag i Göteborg. 

"Jag jobbade som formatutvecklare för ett TV-produktionsbolag och var superfrustrerad över att ingen TV-kanal ville ha mina idéer. Så gick jag in på YouTube och när jag såg de där killarna och tjejerna så insåg jag att wow, shit här är något jag missat". Så beskriver Vigor Sörman om ögonblicket som blev inledningen till resan som tog honom till att bli VD för Splay, ett i dag högt värderat YouTube-nätverk.

Under MEG intervjuades Vigor Sörman av Max Landergård från Kommunikationspodden. Även publiken hade frågor som bland annat rörde vilken hänsyn som måste tas när influencers ska användas som verktyg i marknadskommunikation. 
"Det viktigaste är att man är supertydlig och att man som tittare ska förstå att det är marknadsföring. Det handlar hela tiden om att addera ett värde och skapa ett engagemang. Så länge man gör det så är det en win, win, win för alla inblandade", säger Vigor Sörman.

Share | Download

Play this podcast on Podbean App